Eerste blog

12-08-2012 15:13

Geachte Lezer,

Mijn eerste schreden op het blog-pad. enige tijd terug de domeinnamen fonsrietmeijer nl en eu. ( een beetje afzetten tegen de PVV :)) vastgelegd en nu bij webnode dit blogformat gevonden.

Het is dus nog niet gelijk perfect gezien mijn onervarenheid , maar ik hoop serieus de komende weken de weblog uit te breiden en bij te houden.

Een paar zaken zijn er die m'n leven op de kop zetten:

Op de eerste plaats miv van 15 augustus vertrek ik bij woningstichting Nieuwkoop waar ik vele jaren aan projecten heb gewerkt zowel fysiek als institutioneel. Een nogal abrupt vertrek waar ik nog wel wat over wil opmerken de komende weken , maar in deze blog hoop ik vooral vooruit te blikken en inhoudelijk te kunnen vertellen over waar ik mee bezig ben geweest en waar ik mee verder wil.

Op de tweede plaats ben ik binnenkort donor van een van mijn nieren . Hoewel een niertransplantatie vooral voor de ontvangende partij zwaar is onderschat ik de operatie niet en zal ik de tijd moeten nemen om goed te herstellen . Tegelijkertijd zal Famke mijn vrouw die de nier ontvangt veel zorg nodig hebben.

Aan de andere kant dus ook gelegenheid om te bloggen en te kijken hoe zich iets dergelijks ontwikkeld.

dit even voor dit moment,